Possiblilty to Entirely Move SA Region

Moderators: Roman_TS, Maxim_TS, Filipp_TS

User avatar
DataMedics
Advanced user
Posts: 579
Joined: 15.12.15
Reputation: 16 / (163)

Possiblilty to Entirely Move SA Region

Postby DataMedics » 13.09.16, 17:20

I've got an Atlantis family drive here that has severe damage to both copies of the SA. I've managed to read enough critical modules to set up a smart hot start donor, but the drive just keeps going unstable and killing heads. I've never managed to read more than a few hundred sectors before it tries to access the SA and goes unstable, starts clicking, and inevitably kills the heads. I've tried the usual tricks of moving around modules, at one point even had copy 1 good enough to get the drive to ID, but it quickly degraded to where the translator can't read from either copy again.

So here's my question, is it possible to entirely relocate the SA to another head such as head 2 or 3 and just totally disable the SA copies on heads 0 and 1? The way I see it, this seems like it'll be the only possible way we'll ever get this one recovered.

User avatar
DataMedics
Advanced user
Posts: 579
Joined: 15.12.15
Reputation: 16 / (163)

Re: Possiblilty to Entirely Move SA Region

Postby DataMedics » 18.09.16, 15:32

No takers?

User avatar
pclab
New user
Posts: 164
Joined: 13.11.13
Reputation: 2 / (21)

Re: Possiblilty to Entirely Move SA Region

Postby pclab » 22.09.16, 11:26

I have read it somewhere one way to do it.
I will try to find that info.

User avatar
DataMedics
Advanced user
Posts: 579
Joined: 15.12.15
Reputation: 16 / (163)

Re: Possiblilty to Entirely Move SA Region

Postby DataMedics » 27.10.16, 00:18

Bump! got two cases here now where the SA is a mess and needs to get totally moved to have much of a chance to recover all the data. Any input from ACE would really be appreciated. :D


Orldata
Newbie
Posts: 3
Joined: 12.07.16
Reputation: 0 / (3)

Re: Possiblilty to Entirely Move SA Region

Postby Orldata » 14.03.17, 00:11

Just build a hotswap

User avatar
DataMedics
Advanced user
Posts: 579
Joined: 15.12.15
Reputation: 16 / (163)

Re: Possiblilty to Entirely Move SA Region

Postby DataMedics » 16.03.17, 00:56

With some modules, that doesn't work. There are some modules that the drive accesses over and over during operation. So smart hotswapping it will only read a few sectors (if that) and the drive goes stupid again.

User avatar
Amarbir[CDR-Labs]
Advanced user
Posts: 706
Joined: 03.08.09
Reputation: 7 / (73)

Re: Possiblilty to Entirely Move SA Region

Postby Amarbir[CDR-Labs] » 22.03.17, 06:13

Jared ,
I have a Sherk LT Case With the Same Issue ,I Have a Drive Also That i Need To Create a Hot Swap But i Am Struggling ,Will Post that Here And Your Forums Soon
Regards
Amarbir S Dhillon ,CDR Labs [ Chandigarh ,India ]
DataRecovery - The Affordable Way In India
Visit - > http://www.chandigarhdatarecovery.com My Facebook - > https://www.facebook.com/chandigarhdatarecovery


Return to “PC-3000 Express, UDMA-E, Portable”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest