Corsair Force LE 200 PHISON PS3111-S11-13

Moderators: Roman_TS, Filipp_TS, Sergey_TS

User avatar
zeroalpha
Newbie
Posts: 37
Joined: 20.05.09
Reputation: 1 / (14)

Corsair Force LE 200 PHISON PS3111-S11-13

Postby zeroalpha » 20.12.17, 03:58

I have been able to image this SDD to approximately 90% complete, however all sectors are zero filled for the full 250GB size. Whats the reason for this to be zero filled? Controller problem causing this type of output?

User avatar
Roman_TS
Site Admin
Posts: 549
Joined: 09.02.11
Reputation: 21 / (205)

Re: Corsair Force LE 200 PHISON PS3111-S11-13

Postby Roman_TS » 20.12.17, 10:04

Hello.

The most probable issue - translator corruption. Drive is working but there is no access to real internal data. Controller return the same pattern - zero filled page.

PS3111-s11 will appear in PC-3000 SSD closer to the Spring 2018
With best regards
ACELab technical support
ts.acelaboratory.com
blog.acelaboratory.com

User avatar
zeroalpha
Newbie
Posts: 37
Joined: 20.05.09
Reputation: 1 / (14)

Re: Corsair Force LE 200 PHISON PS3111-S11-13

Postby zeroalpha » 20.12.17, 12:41

Thanks Roman.

User avatar
Amarbir[CDR-Labs]
Advanced user
Posts: 757
Joined: 03.08.09
Reputation: 8 / (77)

Re: Corsair Force LE 200 PHISON PS3111-S11-13

Postby Amarbir[CDR-Labs] » 21.12.17, 05:43

zeroalpha wrote:Source of the post I have been able to image this SDD to approximately 90% complete, however all sectors are zero filled for the full 250GB size. Whats the reason for this to be zero filled? Controller problem causing this type of output?



Hi ,
I would like to share this with you that you should take a sector at around 25% 50% or 75% LBA of Entire LBA ,then Write Something To That Sector And Save That Sector ,Then Read It If Its Able To Show You The Data You Saved Its Not a Controller Issue Its ZERO Filled Drive :D
Regards
Amarbir S Dhillon ,CDR Labs [ Chandigarh ,India ]
DataRecovery - The Affordable Way In India
Visit - > http://www.chandigarhdatarecovery.com My Facebook - > https://www.facebook.com/chandigarhdatarecovery

User avatar
Abdurrahim.sopon
Newbie
Posts: 11
Joined: 30.10.20
Reputation: 0 / (0)

Re: Corsair Force LE 200 PHISON PS3111-S11-13

Postby Abdurrahim.sopon » 31.10.20, 01:06

Corsair Force LE 200
cpu :Phison PS3111-S11
suddenly STOPPED working .
ssd is detected with full capacity but all sectors show 00000.
hello everyone
anyone has any real experience with this cpu and same issue ?






Abdur rahim sopon
Dhaka-1205 Bangladesh
mobile:01912-881685
skype:rahim3720
mail:Rahim@datarecoverybd.com
www.datarecoverybd.com
FB https://www.facebook.com/datarecoverybd/
Youtube https://www.youtube.com/channel/UCCoXRtc...GylrNbUq4Q
Abdur rahim sopon
Dhaka-1205 Bangladesh
mobile:01912-881685
skype:rahim3720
mail:Rahim@datarecoverybd.com
www.datarecoverybd.com
FB https://www.facebook.com/datarecoverybd/
Youtube https://www.youtube.com/channel/UCCoXRtc...GylrNbUq4Q

User avatar
Roman_TS
Site Admin
Posts: 549
Joined: 09.02.11
Reputation: 21 / (205)

Re: Corsair Force LE 200 PHISON PS3111-S11-13

Postby Roman_TS » 31.10.20, 14:00

Abdurrahim.sopon


Hello! This controller us fully supported. Contact ts.acelaboratory.com and our engineer will guide you.
With best regards
ACELab technical support
ts.acelaboratory.com
blog.acelaboratory.com

User avatar
Abdurrahim.sopon
Newbie
Posts: 11
Joined: 30.10.20
Reputation: 0 / (0)

Re: Corsair Force LE 200 PHISON PS3111-S11-13

Postby Abdurrahim.sopon » 06.11.20, 10:34

Roman_TS wrote:
Abdurrahim.sopon


Hello! This controller us fully supported. Contact ts.acelaboratory.com and our engineer will guide you.


i was try with PATA adaptor ssd show busy .

but when i connect it sata port it show ready and detected with full capacity .

i try to short pin with PATA Adapter but it always busy .
maybe my short pin out is wrong . (i use points under controller are shorting points)
Attachments
image_2020_11_05T06_08_28_056Z.png
image_2020_11_05T06_08_28_056Z.png (47.82 KiB) Viewed 587 times
Abdur rahim sopon
Dhaka-1205 Bangladesh
mobile:01912-881685
skype:rahim3720
mail:Rahim@datarecoverybd.com
www.datarecoverybd.com
FB https://www.facebook.com/datarecoverybd/
Youtube https://www.youtube.com/channel/UCCoXRtc...GylrNbUq4Q

User avatar
Roman_TS
Site Admin
Posts: 549
Joined: 09.02.11
Reputation: 21 / (205)

Re: Corsair Force LE 200 PHISON PS3111-S11-13

Postby Roman_TS » 06.11.20, 12:50

Abdurrahim.sopon


Please upload the picture how did you connect your drive to PATA adapter.
With best regards
ACELab technical support
ts.acelaboratory.com
blog.acelaboratory.com

User avatar
Abdurrahim.sopon
Newbie
Posts: 11
Joined: 30.10.20
Reputation: 0 / (0)

Re: Corsair Force LE 200 PHISON PS3111-S11-13

Postby Abdurrahim.sopon » 06.11.20, 15:42

Roman_TS wrote:Source of the post
Abdurrahim.sopon


Please upload the picture how did you connect your drive to PATA adapter.


Thank you for your quick reply.
i will upload my PATA Adaptor picture .
Adaptor mcu number : DOF - B75KD0241

i lost my pc3000 IDE adaptor
Attachments
1269101d46ffb485f877b3e8b0fb31c3.jpg
1269101d46ffb485f877b3e8b0fb31c3.jpg (17.58 KiB) Viewed 579 times
Abdur rahim sopon
Dhaka-1205 Bangladesh
mobile:01912-881685
skype:rahim3720
mail:Rahim@datarecoverybd.com
www.datarecoverybd.com
FB https://www.facebook.com/datarecoverybd/
Youtube https://www.youtube.com/channel/UCCoXRtc...GylrNbUq4Q

User avatar
Roman_TS
Site Admin
Posts: 549
Joined: 09.02.11
Reputation: 21 / (205)

Re: Corsair Force LE 200 PHISON PS3111-S11-13

Postby Roman_TS » 06.11.20, 16:48

Abdurrahim.sopon


Try to use other PATA to SATA adapters. This one doesn't work correctly.
But of course, always better to use official ACELab adapter - it always works.
With best regards
ACELab technical support
ts.acelaboratory.com
blog.acelaboratory.com

User avatar
Abdurrahim.sopon
Newbie
Posts: 11
Joined: 30.10.20
Reputation: 0 / (0)

Re: Corsair Force LE 200 PHISON PS3111-S11-13

Postby Abdurrahim.sopon » 07.11.20, 12:32

Roman_TS wrote:Source of the post
Abdurrahim.sopon


Try to use other PATA to SATA adapters. This one doesn't work correctly.
But of course, always better to use official ACELab adapter - it always works.

thank for your suggestion
Abdur rahim sopon
Dhaka-1205 Bangladesh
mobile:01912-881685
skype:rahim3720
mail:Rahim@datarecoverybd.com
www.datarecoverybd.com
FB https://www.facebook.com/datarecoverybd/
Youtube https://www.youtube.com/channel/UCCoXRtc...GylrNbUq4Q


Return to “Other SSD Corsair”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest