No Partitions on 840 Evo M.2

Moderators: Roman_TS, Filipp_TS, Sergey_TS


c.vogl@solution.at
Newbie
Posts: 8
Joined: 12.07.16
Reputation: 0 / (1)

No Partitions on 840 Evo M.2

Postby c.vogl@solution.at » 02.02.19, 13:34

Hello,

i got such a Lenovo Drive (it's a Samsung EVO 840 with S4LN021X01-8030 Controller), everything looks fine, but i can't see partitions or Data (don't seems SW encrypted)

Created Translator, created DE Task with Utility, and that's it, can see data in Sectors, but RAW recovery can't find files, or disk analysis...

Selected family......................... : Samsung 840 series
Controller.............................. : S4LN021X01-8030

Techno mode key......................... : Ok

SSD status:
SSD is in ready state................... : Yes
SSD is locked........................... : No
SSD is in Safe Mode..................... : No
Loader uploaded......................... : Yes
Logical access is possible.............. : Possibly
Physical access is possible............. : Possibly

Reading password information............ : Ok
USER password........................... : No


any ideas what i can try?


c.vogl@solution.at
Newbie
Posts: 8
Joined: 12.07.16
Reputation: 0 / (1)

Re: No Partitions on 840 Evo M.2

Postby c.vogl@solution.at » 02.02.19, 16:36

after a lot of tries, and Loader Uploads, the drive becomes ready in normal mode now :D
can read with 20-30MB/s, everything here...

but still don't know, why that problem with translator happened before.

User avatar
Roman_TS
Site Admin
Posts: 386
Joined: 09.02.11
Reputation: 17 / (171)

Re: No Partitions on 840 Evo M.2

Postby Roman_TS » 03.02.19, 10:18

Please note that we are not provide technical support on ACELab forum. If you need a case assistance, please create a new ticket on our Technical Support Portal:

ts.acelaboratory.com
With best regards
ACELab technical support
ts.acelaboratory.com
blog.acelaboratory.com


Return to “840 EVO Series”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest