Seagate ST3100528AS 7200.12 Stops cloning after 507 GB

Moderator: Dmitriy_TS


jmcurtis81
Newbie
Posts: 20
Joined: 08.03.12
Reputation: 0 / (2)

Seagate ST3100528AS 7200.12 Stops cloning after 507 GB

Postby jmcurtis81 » 29.04.15, 16:10

Hey there,
Just seeing if anyone else has come across a similar problem that I am getting with a drive I am working on.

It is a 1 TB Seagate 7200.12 Drive.

I can image the first 507 Gigs approx, rest of the drive will not image though.
Does not read at full speed, but still images fairly quickly considering.

I have checked the partial clone and I can see some working data.

any Suggestions please :D


AJ2008
Posts: 1334
Joined: 25.11.08
Reputation: 11 / (105)

Re: Seagate ST3100528AS 7200.12 Stops cloning after 507 GB

Postby AJ2008 » 13.05.15, 12:59

I am assuming this case arrived with some FW bug you solved by regeneration translator?

If so, then its likely that you cleared a list of defects in the non-resident list that are important to the translator being built correctly.


einstein9
New user
Posts: 125
Joined: 12.04.10
Reputation: 2 / (22)

Re: Seagate ST3100528AS 7200.12 Stops cloning after 507 GB

Postby einstein9 » 14.05.15, 16:38

there is a Tricky way of cloning the rest and continue and can be fixed
Every man dies, but not every man really lives
Kuwait Data Recovery - http://www.unixgtc.com


AJ2008
Posts: 1334
Joined: 25.11.08
Reputation: 11 / (105)

Re: Seagate ST3100528AS 7200.12 Stops cloning after 507 GB

Postby AJ2008 » 14.05.15, 17:20

what is the last readable sector or first unreadable sector?


Return to “Archive”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest