ST1000LX015 - Seems Like NAND Issue

Moderator: Dmitriy_TS

User avatar
Amarbir[CDR-Labs]
Advanced user
Posts: 728
Joined: 03.08.09
Reputation: 7 / (73)

ST1000LX015 - Seems Like NAND Issue

Postby Amarbir[CDR-Labs] » 16.03.20, 11:50

Hello,
Connecting the Same To PC3K Gives The Following Terminal


Boot 0x80M DensityList:0x0000
PrgF
LED:0x000000BD FAddr:0x000059D8

LED:0x000000BD FAddr:0x000059D8

LED:0x000000BD FAddr:0x000059D8


This is Even Before The Spindle Motor starts Up ,But The Motor Does Not Spin Too ,Is This a Board Issue Or NAND Has Gone Kaput ,Any Procedure For Achieving Data Recovery
Regards
Amarbir S Dhillon ,CDR Labs [ Chandigarh ,India ]
DataRecovery - The Affordable Way In India
Visit - > http://www.chandigarhdatarecovery.com My Facebook - > https://www.facebook.com/chandigarhdatarecovery

User avatar
Amarbir[CDR-Labs]
Advanced user
Posts: 728
Joined: 03.08.09
Reputation: 7 / (73)

Re: ST1000LX015 - Seems Like NAND Issue

Postby Amarbir[CDR-Labs] » 18.03.20, 10:59

Hello Acelab staff ,
Do You Have any Way to solve ,I am Waiting for Your Teams Reply
Regards
Amarbir S Dhillon ,CDR Labs [ Chandigarh ,India ]
DataRecovery - The Affordable Way In India
Visit - > http://www.chandigarhdatarecovery.com My Facebook - > https://www.facebook.com/chandigarhdatarecovery


k4z1
Newbie
Posts: 9
Joined: 13.06.18
Reputation: 0 / (0)

Re: ST1000LX015 - Seems Like NAND Issue

Postby k4z1 » 18.03.20, 18:32

For this moment PC3000 doesn´t support those drives. So you need to wait or to find another way to solve it.

User avatar
Amarbir[CDR-Labs]
Advanced user
Posts: 728
Joined: 03.08.09
Reputation: 7 / (73)

Re: ST1000LX015 - Seems Like NAND Issue

Postby Amarbir[CDR-Labs] » 20.03.20, 17:49

k4z1 wrote:Source of the post For this moment PC3000 doesn´t support those drives. So you need to wait or to find another way to solve it.


Well,
They have solutions for everything ,But i am stunned i rarely get a response when i have a query,I have no idea why this is but its happening again and again .When We Help The Newbies Its Fine ,When we have a issue no response from any seniors ,staff :cry:

Anyways - > i Would say that if we transfer rom to a donor pcb it will spin for sure though i have never tried it ,But just like the kahuna we will need to init it in some way,Might be the next update is around and this update its there ,I have heard it is ,This is the reason i was asking staff to reply ,But its ok if this is what it is
Regards
Amarbir S Dhillon ,CDR Labs [ Chandigarh ,India ]
DataRecovery - The Affordable Way In India
Visit - > http://www.chandigarhdatarecovery.com My Facebook - > https://www.facebook.com/chandigarhdatarecovery


k4z1
Newbie
Posts: 9
Joined: 13.06.18
Reputation: 0 / (0)

Re: ST1000LX015 - Seems Like NAND Issue

Postby k4z1 » 20.03.20, 18:20

Amarbir[CDR-Labs] wrote:Source of the post They have solutions for everything ,But i am stunned i rarely get a response when i have a query,I have no idea why this is but its happening again and again .When We Help The Newbies Its Fine ,When we have a issue no response from any seniors ,staff

Problem is that this forum is not for getting answers from Acelab staff, but for PC3K users to share their knowledge.
If you wan´t answers from Acelab it´s better to ask on technical support.

Anyways - > i Would say that if we transfer rom to a donor pcb it will spin for sure though i have never tried it ,But just like the kahuna we will need to init it in some way,Might be the next update is around and this update its there ,I have heard it is ,This is the reason i was asking staff to reply ,But its ok if this is what it is

It´s not that easy. As far as I know only few people can solve that issue.

User avatar
Amarbir[CDR-Labs]
Advanced user
Posts: 728
Joined: 03.08.09
Reputation: 7 / (73)

Re: ST1000LX015 - Seems Like NAND Issue

Postby Amarbir[CDR-Labs] » 23.03.20, 06:24

k4z1 wrote:Source of the post
Amarbir[CDR-Labs] wrote:Source of the post They have solutions for everything ,But i am stunned i rarely get a response when i have a query,I have no idea why this is but its happening again and again .When We Help The Newbies Its Fine ,When we have a issue no response from any seniors ,staff

Problem is that this forum is not for getting answers from Acelab staff, but for PC3K users to share their knowledge.
If you wan´t answers from Acelab it´s better to ask on technical support.

Anyways - > i Would say that if we transfer rom to a donor pcb it will spin for sure though i have never tried it ,But just like the kahuna we will need to init it in some way,Might be the next update is around and this update its there ,I have heard it is ,This is the reason i was asking staff to reply ,But its ok if this is what it is

It´s not that easy. As far as I know only few people can solve that issue.


Well ,
I am a Very Experienced Engineer in Data Recovery ,I have Full Knowledge of Working Of Acelab And The Procedures They Follow
Regards
Amarbir S Dhillon ,CDR Labs [ Chandigarh ,India ]
DataRecovery - The Affordable Way In India
Visit - > http://www.chandigarhdatarecovery.com My Facebook - > https://www.facebook.com/chandigarhdatarecovery


Return to “Arch F3”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests