HGST HTS541010A7E630 Not Supported ??

Moderators: Maxim_TS, Filipp_TS, Garry_TS, Sergey_TS


Bankole
Newbie
Posts: 7
Joined: 28.02.15
Reputation: 1 / (5)

HGST HTS541010A7E630 Not Supported ??

Postby Bankole » 21.11.15, 17:41

Hello Everyone,

I have this HGST HTS541010A7E630, 1TB, (Z5K1000-1000) I was able to ID it correctly, but couldn't load the family in Utility, I looked everywhere for supported family but couldn't get to load the Utility.
I this Drive not supported by PC3000 UDMA-E ? Or am I getting something wrong ??

Please Help...
Bankole Oladoja
Exclusive Data Recovery Lab
Abuja, Nigeria.
Call 08032419528
http://www.edarlab.com


AJ2008
Posts: 1328
Joined: 25.11.08
Reputation: 10 / (103)

Re: HGST HTS541010A7E630 Not Supported ??

Postby AJ2008 » 23.11.15, 11:56

IS it password locked?

User avatar
Filipp_TS
Site Admin
Posts: 222
Joined: 15.04.13
Reputation: 9 / (88)

Re: HGST HTS541010A7E630 Not Supported ??

Postby Filipp_TS » 23.11.15, 12:53

Hello Bankole,
You can use HTS5450A7 family. Select it manually in Hitachi ARM utility.
With best regards
ACELab technical support
ts.acelaboratory.com
blog.acelaboratory.com


Bankole
Newbie
Posts: 7
Joined: 28.02.15
Reputation: 1 / (5)

Re: HGST HTS541010A7E630 Not Supported ??

Postby Bankole » 26.11.15, 09:57

Ok. Thanks, that works.
Bankole Oladoja
Exclusive Data Recovery Lab
Abuja, Nigeria.
Call 08032419528
http://www.edarlab.com


avalanche
New user
Posts: 52
Joined: 06.08.13
Reputation: 2 / (21)

Re: HGST HTS541010A7E630 Not Supported ??

Postby avalanche » 08.03.17, 13:40

When using the 5450A7 tech mode for the 5410A7 the RAM head map editing function does not work correctly - it reports incorrect values in field.
E.g. rather than reporting "00 01 02 03 FF etc" it reports "20 00 E8 03 E3 78 05 04 0A 00". It appears not to be interpreting the area in the NV-RAM correctly.

J

User avatar
Sergey_TS
Site Admin
Posts: 53
Joined: 17.07.15
Reputation: 2 / (22)

Re: HGST HTS541010A7E630 Not Supported ??

Postby Sergey_TS » 09.03.17, 17:38

avalanche, Correct Heads map is located by another Offset, please check here viewtopic.php?f=161&p=32454#p32454
With best regards
ACELab technical support
ts.acelaboratory.com
blog.acelaboratory.com

User avatar
Amarbir[CDR-Labs]
Advanced user
Posts: 696
Joined: 03.08.09
Reputation: 7 / (69)

Re: HGST HTS541010A7E630 Not Supported ??

Postby Amarbir[CDR-Labs] » 12.03.17, 19:25

Sergey_TS wrote:Source of the post viewtopic.php?f=161&p=32454#p32454


Sergey ,
Would you folks be correcting this in next update and adding support ?
Regards
Amarbir S Dhillon ,CDR Labs [ Chandigarh ,India ]
DataRecovery - The Affordable Way In India
Visit - > http://www.chandigarhdatarecovery.com My Facebook - > https://www.facebook.com/chandigarhdatarecovery

User avatar
Sergey_TS
Site Admin
Posts: 53
Joined: 17.07.15
Reputation: 2 / (22)

Re: HGST HTS541010A7E630 Not Supported ??

Postby Sergey_TS » 13.03.17, 11:11

Amarbir, I have no such info at the moment. Need to wait a bit :wink:
With best regards
ACELab technical support
ts.acelaboratory.com
blog.acelaboratory.com


redlabs
Newbie
Posts: 43
Joined: 02.07.13
Reputation: 2 / (20)

Re: HGST HTS541010A7E630 Not Supported ??

Postby redlabs » 29.07.18, 14:49

Sergey_TS wrote:Source of the post Amarbir, I have no such info at the moment. Need to wait a bit :wink:


Hi Friends

Good day..

Did any got update for this issue awaiting for your support


Return to “IBM/Hitachi/HGST (Arch M24)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest