HTS541680J9AT00-No ID-ABRT Error

Moderators: Maxim_TS, Filipp_TS, Alex_TS, Sergey_TS


jojo2012
New user
Posts: 52
Joined: 21.03.14
Reputation: 2 / (21)

HTS541680J9AT00-No ID-ABRT Error

Postby jojo2012 » 12.09.18, 12:07

Hi guys,
I have this drive that spin up fine with no clicking but after power ON I get ABRT error and after launch utility I get the errors in attached.

Thanks for any hint or help

Jojo
Attachments
Power-On.JPG
Power-On.JPG (8.01 KiB) Viewed 62 times
Load Utility.JPG
Load Utility.JPG (9.04 KiB) Viewed 62 times

User avatar
Amarbir[CDR-Labs]
Advanced user
Posts: 671
Joined: 03.08.09
Reputation: 6 / (63)

Re: HTS541680J9AT00-No ID-ABRT Error

Postby Amarbir[CDR-Labs] » 16.09.18, 13:39

Hi,
Nothing seems to be reading from platter ,I also see you have used the custom family which i think you have selected properly ,No module table is been read too,could this be heads ?
Regards
Amarbir S Dhillon ,CDR Labs [ Chandigarh ,India ]
DataRecovery - The Affordable Way In India
Visit - > http://www.chandigarhdatarecovery.com My Facebook - > https://www.facebook.com/chandigarhdatarecovery


jojo2012
New user
Posts: 52
Joined: 21.03.14
Reputation: 2 / (21)

Re: HTS541680J9AT00-No ID-ABRT Error

Postby jojo2012 » 17.09.18, 15:12

Amarbir[CDR-Labs] wrote:Source of the post Hi,
Nothing seems to be reading from platter ,I also see you have used the custom family which i think you have selected properly ,No module table is been read too,could this be heads ?

Yes Amarbir, about heads, I think so too.

I'll let you know


Return to “IBM/Hitachi/HGST (Arch M24)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests